Utförsäljning av Panasonic luftvärmepumpar

Vi har tidigare skrivit om att Polarpumpen säljer ut Panasonic luftvärmepumpar från ett konkurslager. Nu finns det ännu fler Panasonic luftvärmepumpar till extra låga priser. Många speciella varianter, som passar dig som vill ha något riktigt bra till ett extra lågt pris.

Takmodeller

Ett antal av modellerna som säljs ut är takmodeller i olika varianter. Det finns modeller som byggs in i taket, där en snygg panel är det enda som syns. Det finns även en riktigt stark modell, Panasonic L50, som placeras så den hänger i taket.

En fördel med takmodeller är att de passar in i de flesta miljöer. De flesta lägger inte ens märke till vad som finns i taket, när de är inne i ett rum. På så vis hamnar din Panasonic luftvärmepump ur blickfånget och smälter in extra bra i miljön. Takmodeller har också lätt för att sprida värmen eller kylan i huset, då det sällan är något i vägen som hindrar luftflödet.

Duo

Ett stort antal av de nya modellerna till utförsäljning är duo-modeller. Det innebär att det är två innedelar till en utedel. Detta är ett bra alternativ för dig med en lite knepigare planlösning. Du kanske har två våningar som behöver värmas upp? Då är en Duo-modell ett perfekt alternativ.

Bland Panasonic-modellerna till utförsäljning finns Duo-modeller av väggmodell, takmodell och golvmodell. Välj vilket som passar dig bäst!

Till Polarpumpens fyndhörna