Över en miljon sålda Panasonic luftvärmepumpar

Panasonic är utan tvekan ett av Nordens mest populära varumärken, när det gäller värmepumpar. Idag finns över en miljon Panasonic luftvärmepumpar installerade i villor, radhus och sommarstugor i Norden.

Det finns många anledningar till att just Panasonics luftvärmepumpar är så vanliga. Här är några:

Välkänt märke

Panasonic är ett välkänt märke. Alla har någon gång haft en elektronisk produkt från Panasonic. Ofta känner man sig trygg med väletablerade märken och Panasonic har här ett försprång före många andra bra tillverkare.

Många återförsäljare

Det är också många återförsäljare som har Panasonic i sitt sortiment. Det är kanske det vanligaste märket att sälja och då är det naturligtvis många köpare som kommer i kontakt med Panasonic i sin jakt på luftvärmepump.

Stort urval

Ytterligare en sak som gynnar Panasonic är det breda urvalet. Panasonic har ett mycket stort sortiment av luftvärmepumpar. Det finns luftvärmepumpar i många olika prisklasser. Det finns luftvärmepumpar för den som vill ha något enkelt och för den som vill ha något exklusivt. Det finns starka luftvärmepumpar som kan värma upp riktigt stora hus, men också svagare luftvärmepumpar som räcker i sommarstugan.

Bra testresultat

Panasonic har dessutom lyckats riktigt bra i Energimyndighetens tester. Panasonics modeller ligger bland de som har allra bäst testresultat. I det senaste testet, som dock inte är jämförbart med SP:s tidigare tester, har Panasonic HE9PKE fått riktigt bra resultat.

Grannen har en Panasonic

När det finns gott om Panasonic luftvärmepumpar runtom i Sverige, blir det naturligt att nya köpare även väljer Panasonic. Många frågar släktingar, vänner, grannar och bekanta om råd vid köpet av luftvärmepump och sannolikheten är stor att någon har en Panasonic och dessutom är nöjd med den.