Climatech mobilstyrning

Climatech - mobilstyrning av värmepumpar

Climatech mobilstyrning

Köp Climatech här!
Ca.-pris 1 995:-

Styr din luftvärmepump på distans med mobilen.
Varnar vid eventuella problem.

Idag finns många alternativ för dig som vill styra din Panasonic luftvärmepump på distans. Detta är ett perfekt tillval för dig som har din Panasonic luftvärmepump i sommarstugan.

Fördelarna med Climatech:

  • Ändra inställningar av läge
  • Kontrollera och ändra temperaturen
  • Varnar vid låg rumstemperatur (valfri temperatur möjlig)
  • Varnar vid strömavbrott
  • Varnar vid temperaturfall om 2°C vid strömavbrott, när temperaturen gått under 10°C
  • Fungerar med Panasonics olika luftvärmepumpar

Praktisk fjärrstyrning till Panasonic luftvärmepump

Med Climatech mobilstyrning kontrollerar du enkelt din luftvärmepump via mobilen. Du kan använda en användarvänlig app, eller vanliga SMS. En dosa placeras i luftvärmepumpens närhet, som sköter kommunikationen mellan din mobil och luftvärmepumpen.

Kontroll över uppvärmningen

Climatech fungerar som en fjärrkontroll. Du kan göra alla de vanliga inställningarna på luftvärmepumpen, såsom ändra läge, temperatur och fläkthastighet. Exempelvis kan du använda underhållsvärme i sommarstugan under vintern, för att spara pengar, men ändå ha det varmt och gott när ni kommer på besök, genom att höja värmen i god tid innan ni ska dit. Samma sak på sommaren, du kan få igång luftkonditioneringen i god tid. Med Climatech blir hela vistelsen i sommarstugan njutbar!

Varning vid temperaturfall

Om temperaturen sjunker i din sommarstuga, kan det bero på ett inbrott, där inbrottstjuvarna har lämnat en dörr eller fönster öppet. Har temperaturen fallit i sommarstugan är det alltså idé att vidta åtgärder, som att själv åka dit eller be en granne att gå dit och kontrollera. Det är alltid tråkigt med inbrott, men med hjälp av varningen kan du förhindra att hela stugan fryser sönder och på så vis minimera skadorna.

Varning vid strömavbrott

Climatech varnar dig också om det blir strömavbrott. I dosan kan du sätta ett reservbatteri, som driver dosan under strömavbrottet. Med Climatech får du dessutom varningar för varje 2°C temperaturen sjunker under 10°C vid strömavbrott. På så vis vet du också hur akut problemet är. Kanske har du själv möjlighet att åka dit och elda, eller så har du möjlighet att be någon om hjälp. Kanske går strömmen på snart igen, men det kan också vara ett lokalt problem, som bara gäller din stuga.

Specifikationer

StyrningSMS, App
KompabilitetiOS 6.0 eller senare (iPhone) , Android 2.2 och senare, Windows Phone 8
SpråkAppEngelska
ManualSvenska
Version1.10
BatteriLiPo
DimensionerDosa (H x D x B) mm20 x 40 x 70

Offert