AirPatrol Fjärrstyrning

 

AirPatrol - fjärrstyrning av värmepumpar

AirPatrol fjärrstyrning

Styr din värmepump på distans med SMS eller app.

Varnar vid eventuella problem.

Ca.-pris 2 995:-

Nu finns möjligheten att styra din värmepump på distans. En möjlighet som är perfekt för dig som har värmepump i sommarstugan.

Fördelarna med AirPatrol:

 • Kontrollera inställningar av läge och fläkthastighet
 • Kontrollera temperaturen
 • Fjärrstyr underhållsvärmen
 • Varnar vid låg rumstemperatur
 • Varnar vid strömavbrott
 • Testad av SP med utmärkta resultat
 • Fungerar med Panasonics olika värmepumpar

Du styr din Panasonic-värmepump enkelt via mobilen. Du kan göra detta via SMS eller en enkel app, för dig som har en smartphone. En mottagare placeras nära värmepumpen, som du sedan enkelt kommunicerar med via mobilen.

Nu finns AirPatrol även i WiFi-version. Välj vilket som passar dig bäst – SMS-styrning eller WiFi! I båda fallen finns en användarvänlig app till olika sorters smartphones. SMS-styrning passar oftast bra i sommarstugor och fritidshus, där trådlös uppkoppling mot Internet saknas. WiFi är istället ett smart val i hemmet, där trådlöst Internet finns tillgängligt.

Med AirPatrol kan du enkelt kontrollera den aktuella temperaturen vid värmepumpen och ändra den om du så vill. Du slipper be någon om hjälp, utan klarar dig själv och slipper oroa dig för situationen i sommarstugan.

Många har underhållsvärme i sommarstugan under vintern, men åker dit någon helg då och då. Med fjärrstyrning till din Panasonic kan du enkelt öka värmen från underhållsvärme till mer behaglig inomhustemperatur, i god tid innan du är på plats. Har man bara ledigt över helgen och ska besöka sommarstugan är det onödigt att behöva vänta i många timmar på att det ska bli tillräckligt varmt i stugan. Med AirPatrol kan du njuta med en gång!

Om temperaturen sjunker i sommarstugan, kan det exempelvis bero på ett inbrott, där inbrottstjuvarna har lämnat en dörr eller fönster öppet efter sig. Om temperaturen har sjunkit kan det alltså vara idé att undersöka om det är något som är fel. Utan varning hade det kunna gå dagar eller till och med veckor innan felet upptäcks, men med AirPatrol för Panasonic-värmepump kan du känna dig trygg med att värmepumpen och sommarstugan mår bra.

AirPatrol varnar dig också om det blir strömavbrott. Sändaren använder sitt reservbatteri, om strömmen är av, och kan därför meddela dig om att det är strömavbrott och om strömmen och värmepumpen går på igen. Kanske går strömmen på snart igen, men det kan också vara ett lokalt problem, som bara gäller din stuga.

I och med att du får varningar, direkt då något är fel, har du också möjlighet att vidta åtgärder i tid. Många oroar sig för att rören skall frysa sönder under vintern, och har därför på underhållsvärme från värmepumpen. Man kan kanske be någon granne att titta till sommarstugan, men beroende på hur noggrann grannen är och hur ofta grannen tittar, är det inte säkert att problem upptäcks på flera dagar, eller veckor. Då har rören redan frusit sönder. Med AirPatrol upptäcker du problemen i tid, innan det uppstår några obehagliga konsekvenser.

Specifikationer

StyrningSMS, App
KompabilitetiPhone, Android, Windows Phone 8
App-språkEngelska, Svenska
ManualSvenska
Version1.10
BatteriLitiumjonBL-5C
Spänning, mAh1050
Strömkapacitet, V3,5/3,7
DimensionerEnhet (H x D x B) mm18 x 76 x 76
Låda (H x D x B) mm60 x 120 x 140
Vikt (Års COP)Enhet, gram70
Låda, gram250
RSK-nrwww.rskdatabasen.se5182075
Fungerar med bl.a. följande modellerPanasonic HE 9 / 12, Panasonic Sverigepumpen 9 / 12, Panasonic Nordic Flagship 9 / 12, Panasonic NE 9 / 12 Panasonic Nordic Etherea 9 / 12, Panasonic XE 9 / 12Panasonic RE 9 / 12, Panasonic E 9 / 12, Panasonic CE 9 / 12, Panasonic Nordic Deluxe 9 / 12, Panasonic E-GFE 9 / 12, Panasonic Nordic Floor 9 / 12
 • Namn(*)
 • E-post(*)
 • Postnummer(*)
 • Ämne
 • Meddelande