Köpa på internet

Funderar du på att köpa din värmepump på internet? Vi har kontakt med återförsäljare över hela landet så vi kan kostnadsfritt hitta en återförsäljare och installatör åt dig.

Gå till kontakt-formuläret!

Varför är det bra att köpa luftvärmepump på Internet?

Fördelarna med att köpa på Internet är många; den främsta troligen att du får ett bättre pris. Genom att Internetbutiker kan nå ut till en större marknad, utan att behöva stå för dyra lokalkostnader, har de stora möjligheter att sälja större volymer. Genom att de säljer större volymer, finns det stora möjligheter att pressa priserna, men också erbjuda ett större utbud. Självklart ska du därför inte bara nöja dig med vilken Internetbutik som helst, utan jämföra olika butiker, för att hitta en produkt, villkor och pris som passar dig. Just det där med jämförelser är också en fördel med Internetbutiker. På Internet går det lätt och snabbt att jämföra olika butiker.

Hur blir det med installationen?

För några år sedan ställde sig många frågan, om det fanns möjlighet att köpa installation till sin Panasonic luftvärmepump via Internet. Idag tycker de flesta att det är självklart, men vi tar upp frågan ändå. Med Polarpumpen som föregångare finns idag standard-installationer hos de flesta återförsäljarna på Internet. Se bara till att kontrollera så det du behöver ingår i installationen eller kontrollera så att möjlighet finns att köpa till det som behövs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *