Du får luftkonditionering med en Panasonic luftvärmepump!

Visste du att du att luftkonditionering ingår i en Panasonic luftvärmepump? Helgen bjöd på mycket höga temperaturer runtom i landet och trycket på luftkonditionering blev stort. Alla önskade att de hade tagit beslutet om luftkonditionering tidigare. Man önskar att man hade haft luftkonditioneringen installerad redan, när värmeböljan kom.

Luftkonditionering och uppvärmning

Många köper enkla billiga lösningar för luftkonditionering, men med en vanlig Panasonic luftvärmepump kan du få både och. Du får energisnål uppvärmning under vinterhalvåret och energieffektiv luftkonditionering under sommaren. Luftvärmepumpen kan nämligen fungera omvänt. Istället för att hämta värme utomhus till insidan av huset, gör den tvärtom. På så vis kan du alltid få ett behagligt inomhusklimat.

Passa på att få en komplett lösning

Tänk därför gärna till lite extra, när du väl skaffar luftkonditionering. Panasonics luftvärmepumpar ger mycket energisnål luftkonditionering och erbjuder dig en större besparing på längre sikt, jämför med de lösningarna som är billiga att installera, men betydligt dyrare i drift. Dessutom får du billig värme, när kylan kommer tillbaka. När du ändå investerar i en klimatanläggning – se till att den är komplett! Det kostar inte mycket mer att få en riktigt effektiv luftvärmepump från Panasonic, som sparar pengar både på uppvärmning och luftkonditionering, som ger hög effekt även när det är riktigt kallt ute.